Завршни сусрет

Завршни сусрет Међушколског такмичења Оштро Перце одржан је 2. априла у Америчком кутку у Београду, на Међународни дан дечје књиге.Поздравна реч ауторке пројекта Анђелке Танчић:

Поштована Перца,
Завршена је пета сезона међушколског такмичења Оштро Перце. Програм за школску 2014/2015. годину обогаћен је новим садржајима и намењен свим основцима и средњошколцима. У овогодишњем такмичењу учествовало  је 17 основних и 5 средњих школа, 60 библиотекара и наставника и око 600 ученика.
Шест месеци читали сте песме, приче и романе, писали приказе и правили трејлере, илустровали и драматизовали текстове, изводили позоришне представе, осмишљавали квизове, цртали плакате и корице за књиге, креирали разне медијске поруке и на тај начин показали да сте стекли вештине информационе и медијске писмености.
У овој сезони били сте веома вредни, иновативни и креативни... 

 Дружили смо се, упознали нове људе, примили вредне награде и дипломе.
Публика је била у прилици да ужива у одломку из представе „Хенри VI” у извођењу глумца Ивана Јевтовића.
За наше ученике овај пројекат постаје традиција, највише се радују завршном сусрету и одласку у Београд, дружењу и обавезном гледању неке позоришне представе. Ове године то је било Oмладинско позориште "Дадов" и представа
„Секс за почетнике“, рађена по истоименој књизи Јасминке Петровић.
https://youtu.be/BLzw1ZsoBw8Нема коментара:

Постави коментар